Jäsenyys ja jäsenedut

 

Yhdistyksen jäsenenä sinun ei tarvitse selvitä omin voimin. Jytyssä valvotaan jäsenistön oikeuksia ja neuvotellaan paremmista työehdoista, jotta etusi kehittyisivät suotuisasti. Mitä enemmän meitä on sitä vahvempia olemme.

 

TOIMINTA-AJATUS

Yhdistys on jäseniään varten. Jäsenten ammatillisten ja taloudellisten etujen valvominen siten, että jäsenten palve­lussuh­teen ehdot ja palvelussuhde­turva säilyvät. Yhdistys tuottaa palveluja, joilla luodaan jäsenille edellytykset edistää yhteistoimintaa ja keskinäistä yhteenkuuluvuutta.

Liiton jäsenyhdistykseen voit liittyä, kun työnantajana on kunta, kuntayhtymä tms. Yksityisen tai muun työnantajan palveluksessa oleva voi myös liittyä liiton yhdistyksiin, jos työnantaja noudattaa yksityisellä sektorilla olevia työehtosopimuksia. Työnantajan toimialueena voivat olla esim. kansalaisten perus- ja hyvinvointipalvelut. Kirkon alalla jäsenyhdistykset voivat ottaa jäsenikseen seurakunnan, seurakuntayhtymän tai muun kirkollisen työnantajan palveluksessa työskenteleviä.

Jyty merkitsee Suomen kielen perussanakirjan mukaan kuvainnollisesti puhtia, ytyä, vauhtia ja voimaa. Siis mitä parhaimpia luonnehdintoja edunvalvontaorganisaatiolle!

Jyty on Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:n jäsenliitto. Jäsenistöstä naisia on n. 87 %
 

JYTY ESPOON OMAT JÄSENEDUT

Yhdistyksen lehti Pinna
Pinnassa tiedotetaan jäsenille henkilöstöä koskevista ajankohtaisista asioista ja tapahtumista.

Palveluopas
Palveluoppaasta löydät yhteystiedot kaikista Jyty Espoon aktiivijäsenistä. Oppaassa on myös esitelty yhdistyksen majat ja eri toimikunnat.

Lapinmajat Saariselällä (2 kpl)
Viihtyisät, hyvin varustetut majat sijaitsevat Laanilassa, Viskitie 30 D, rauhallisella alueella polkujen ja latujen lähituntumassa. Voit samoilla syksyn ruskassa, hiihdellä kaamoksen hämärässä ensilumilla, kevään aurinkoisilla hangilla tai patikoida kesän yöttömässä yössä. Majoiltamme on Saariselän keskustaan noin kaksi kilometriä. Valaistujen ja aikaisin syksyllä lumetettavien latujen reitti menee aivan majojen tuntumasta.

Väransbyn maja
Maja sijaitsee Väransbyn ulkoilualueella Kirkkonummella, meren rannalla. Ympäristö on ihanteellista ulkoilu- ja marjamaastoa.

Kaikkien Jytyliittolaisten edut löydät Jytyliiton sivuilta >> . Etuja mm. vakuutuksista, pankkiasioista, autoilusta ja matkoista.